Badkamerrenovatie

Voldoet uw badkamer niet meer aan uw noden? Of wilt u uw badkamer een nieuwe look geven? Geen enkel probleem! Met onze specialisatie in kleine en grote verbouwingswerken bouwen wij samen met u de badkamer van uw dromen. Diederik Rottiers is de badkamerspecialist die u zoekt!

Wilt u ook renoveren?

Badkamerrenovatie Aalst bij Diederik Rottiers

Is uw huidige badkamer verouderd? Of is ze niet meer volledig naar uw smaak? Uw badkamer renoveren is een hele klus. Laat u daarom bijstaan door een echte vakman. Bent u op zoek naar een ervaren partner voor uw badkamerrenovatie? Aalst is waar u woont? Met jarenlange ervaring en specialisatie in renovatiewerken is Diederik Rottiers dé badkamerspecialist die u zoekt!

Kies voor een badkamer op maat van uw hele gezin

Wilt u uw badkamer volledig opnieuw inrichten? Of kan uw badkamer dringend een opknapbeurt gebruiken? Wilt u een grotere badkamer en moeten er wanden weggehaald worden? Wilt u uw klassieke badkamer laten omtoveren in een lichte, moderne ruimte met een plekje voor de badkamerspullen van het hele gezin? Of moet enkel de elektriciteit vernieuwd worden? Voor al dit soort werken kunt u rekenen op Diederik Rottiers. Wij nemen zowel kleine als grote(re) renovatiewerken voor onze rekening. Uw toilet, bad of douche renoveren, uw sanitair vernieuwen, uw badkamer opnieuw betegelen, … de mogelijkheden zijn eindeloos! Of hebt u altijd al gedroomd van een inloopdouche? Hoe uw droombadkamer er ook uitziet, wij helpen graag ze te realiseren. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw badkamer, rekening houdend met de oppervlakte van de ruimte, de gewenste stijl, de juiste materiaalkeuze en natuurlijk uw budget.

Van offerte tot de finale afwerking, wij staan u bij. Ook voor advies op maat van uw project kunt u aankloppen bij Diederik Rottiers. Benieuwd naar meer? Neem zeker eens een kijkje naar onze realisaties en laat u inspireren! Ook voor zolderinrichting, algemene renovatie, vloer- en tegelwerken kunt u bij ons terecht.

Vraag uw offerte aan

Nood aan badkamerrenovatie? Aalst of omstreken is waar u wil renoveren? Bij Diederik Rottiers bent u aan het juiste adres. Hebt u vragen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem contact op en wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord. Wilt u met ons samenwerken? Vraag meteen volledig vrijblijvend uw offerte aan!