Vloer- en tegelwerken

Heeft uw woning, werkruimte of ander project nood aan nieuwe vloerbekleding? Diederik Rottiers biedt service op maat van uw project. Alles wordt afgewerkt tot in de kleinste details met onze jarenlange ervaring.

Een paar van onze realisaties

Wilt u ook renoveren?

Vloerwerken Aalst bij Diederik Rottiers

Heeft uw woning, werkruimte of ander project dringend nood aan vloerwerken? Aalst is uw vertrouwde regio? Dankzij jarenlange ervaring en expertise is Diederik Rottiers de geknipte man voor de klus. Wij nemen uw project onder handen van A tot Z zodat u achteraf zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Vloer- en tegelwerken op maat van uw project

Het karakter van u woning valt of staat met de keuze van de juiste vloer. Diederik Rottiers helpt u graag bij het kiezen van de perfecte vloerbedekking voor uw project. Of u nu houdt van modern of klassiek, dikke of dunne tegels, … wij bieden voor elk wat wils. Elke tegel is uniek en dient met de nodige precisie en vakmanschap behandeld te worden. Vanaf de beginfase tot de finale afwerking streven we bij Diederik Rottiers dan voor het beste eindresultaat, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en budget.

Naast het leveren en plaatsen van uw vloerbedekking staan wij steeds klaar om advies en assistentie te verlenen waar nodig. Niet alleen vloerwerken en tegelwerken nemen wij voor onze rekening. Ook totaalrenovatie, badkamerrenovatie en zolderinrichting behoren tot ons vakgebied.

Neem contact op met Diederik Rottiers

Bent u geïnteresseerd in onze vloerwerken? Aalst of omstreken is waar we uw project onder handen mogen nemen? Hebt u vragen? Of wilt u graag wat extra informatie over wat Diederik Rottiers voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Interesse in onze diensten? Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!